Obisk poslanca mag. Dejana Židana na Društvu paraplegikov Prekmurja in Prlekije

//Obisk poslanca mag. Dejana Židana na Društvu paraplegikov Prekmurja in Prlekije

Obisk poslanca mag. Dejana Židana na Društvu paraplegikov Prekmurja in Prlekije

Avtor: Janja Buzeti

V petek, 28. avgusta nas je s svojim obiskom na sedežu Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije počastil pomurski poslanec gospod mag. Dejan Židan.

Na Društvu ga je sprejel predsednik društva Stanko Novak ter ga seznanil s samim delovanjem društva. Povedal je, da društvo za svoje člane izvaja Posebne socialne programe, s katerimi zagotavlja kvalitetnejše življenje svojih članov v domačem okolju, z izvajanjem prevozov s prilagojenim kombiniranim vozilom pa povečuje njihovo mobilnost. Društvo organizira tudi različna kulturna in športna srečanja, ki spodbujajo njihovo aktivno življenje v družbi.

Sledil je še ogled Učnega čebelnjaka, prilagojenega za delo na invalidskem vozičku. Da je čebelnjak postavljen na sedežu našega društva je v veliki meri zaslužen prav gospod Židan, ki je ob koncu srečanja pohvalil uspešno delovanje društva in se predsedniku zahvalil za sprejem. Na srečanju je bila prisotna tudi nekdanja poslanka in tesna sodelavka društva gospa Marija Bačič.

Avtor |2020-08-28T14:08:17+00:0028/08/2020|Novice|Komentarji so izklopljeni za Obisk poslanca mag. Dejana Židana na Društvu paraplegikov Prekmurja in Prlekije

O avtorju: