V Velenju je potekalo državno prvenstvo v ribolovu

//V Velenju je potekalo državno prvenstvo v ribolovu

V Velenju je potekalo državno prvenstvo v ribolovu

Avtor: Maša Balažič

V nedeljo, 4. julija so se naši člani DPPP udeležili državnega prvenstva v športnem ribolovu  za invalide, ki je potekalo na Škalskem jezeru v Velenju. Organizator državnega prvenstva je bila Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite, izvajalec tekmovanja pa Ribiška družina Velenje. Na tekmovanju so sodelovali člani iz pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije – DP Ljubljanske pokrajine, DP jugozahodne Štajerske, DP Prekmurja in Prlekije, DP Podravja in DP Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Tekmovanje je potekalo posamično, ločeno na sedeče in stoječe tekmovalce. V sektorju A je Silvester Križanič zasede l 4. mesto, v sektorju B je  Slavko Dunaj je osvojil 2. mesto in Franc Borovnjak 4. mesto, v sektorju C je Venčelslav Bezjak osvojil 2.mesto in Leon Jurkovič 4. mesto.

Naslov državnega prvaka je ubranil Gašper Peček (DP-NM) drugi je bil Rudi Centrih (DP-CE), tretji Boštjan Ceglar (DP-LJ), četrti pa naš član Slavko Dunaj (DPPP). Ostali naši člani so osvojili naslednja mesta: 5. mesto Venčeslav Bezjak, 10. mesto Franc Borovnjak, 11. mesto sta si delila Silvester Križanič ter Leon Jurkovič.

IMG_20210704_140622

Avtor |2021-07-07T10:02:15+00:0007/07/2021|Novice|Komentarji so izklopljeni za V Velenju je potekalo državno prvenstvo v ribolovu

O avtorju: