V Ravnah na Koroškem potekalo 2. kolo lige ZPS Dom paraplegikov Pacug v kegljanju

//V Ravnah na Koroškem potekalo 2. kolo lige ZPS Dom paraplegikov Pacug v kegljanju

V Ravnah na Koroškem potekalo 2. kolo lige ZPS Dom paraplegikov Pacug v kegljanju

Avtor: Janja Buzeti

V petek, 22. februarja 2019 so se naši kegljači odpravili v Ravne na Koroškem, kjer je potekalo 2. kolo lige ZPS Dom paraplegikov Pacug in hkrati 24. Grnjakov memorial v kegljanju. Tekmovanja, ki ga je pripravilo Društvo paraplegikov Koroške v soorganizaciji z Zvezo paraplegikov Slovenije, se je udeležilo 31 kegljačev iz osmih regijskih društev Zveze paraplegikov Slovenije. Pomerili so se v posamezni in ekipni konkurenci.

Ekipa DPPP je na tokratnem kolu zasedala 5. mesto. Najboljša je bila domača ekipa DP Koroške. Drugouvrščena je bila ekipa DP jugozahodne Štajerske, na tretjem mestu pa ekipa DP Podravja.

V ženski konkurenci je Marta Janežič prav tako osvojila 5. mesto, v moški konkurenci pa sta Anton Simonič in Ludvik Škraban osvojila 11. in 12. mesto. V konkurenci veteranov je tekmoval Franc Borovnjak in osvojil odlično 3. mesto.

Avtor |2019-02-25T13:01:37+00:0025/02/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za V Ravnah na Koroškem potekalo 2. kolo lige ZPS Dom paraplegikov Pacug v kegljanju

O avtorju: