V počastitev praznika občine Slovenska Bistrica potekal 5. turnir v kegljanju paraplegikov

//V počastitev praznika občine Slovenska Bistrica potekal 5. turnir v kegljanju paraplegikov

V počastitev praznika občine Slovenska Bistrica potekal 5. turnir v kegljanju paraplegikov

Avtor: Janja Buzeti

Društvo paraplegikov Podravja je v ponedeljek, 18. marca 2019 organiziralo 5. turnir v kegljanju paraplegikov, v počastitev praznika občine Slovenska Bistrica.

Tekmovalci iz štirih regijskih društev Zveze paraplegikov Slovenije so se pomerili v ekipni in posamezni konkurenci.

Ekipa DPPP, ki so jo sestavljali Franc Borovnjak, Ludvik Škraban, Anton Simonič in Dušan Slana je osvojila 3. mesto. Na drugem mestu je bila ekipa iz DP Ljubljane. Na letošnjem turnirju pa je slavila domača ekipa DP Podravja.

V posameznih konkurencah je Marta Janežič osvojila 4. mesto v ženski konkurenci, v moški konkurenci pa so bili Anton Simonič na 4.mestu, Ludvik Škraban na 5. mestu, Dušan Slana na 6. mestu in Franc Borovnjak na 15. mestu.

Po končanem tekmovanju je sledila še podelitev medalj in pokalov najboljšim kegljačem. Nagrade je podeljeval Miran Jernejšek, referent za kegljanje na DP Podravje. Med tekmovanjem jih je pozdravil tudi župan občine Slovenska Bistrica dr. Ivan Žagar.

Avtor |2019-03-19T09:38:08+00:0019/03/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za V počastitev praznika občine Slovenska Bistrica potekal 5. turnir v kegljanju paraplegikov

O avtorju: