V paracentru Osek najboljši golaž skuhali člani DP Prekmurja in Prlekije

//V paracentru Osek najboljši golaž skuhali člani DP Prekmurja in Prlekije

V paracentru Osek najboljši golaž skuhali člani DP Prekmurja in Prlekije

Avtor: Janja Buzeti

V soboto, 19. septembra 2020 se je ekipa DP Prekmurja in Prlekije v Paracentru v Oseku potegovala za naslov najboljšega golaža. Tradicionalno tekmovanje v kuhanju golaža je pripravilo Društvo paraplegikov Podravja. Zbralo se je 7 ekip, iz šestih regijskih društev ZPS, ki so preizkušali svoje kuharske sposobnosti.

Po zboru ekip in razdelitvi sestavin se je kuhanje pričelo. Tekmovalci so izboljševali svoje jedi in dodajali skrivnostne sestavine, dokler golaž ni bil skuhan. Kot vsako leto pa je komisija na koncu tekmovanja podala svoje mnenje in razglasila rezultate. Ocenili so, da je najboljši golaž letos skuhala naša ekipa DP Prekmurja in Prlekije.

Po tekmovanju je sledilo prijetno druženje in draženje brbončič, saj so tako tekmovalci kot tudi obiskovalci tradicionalne golažijade lahko poskusili golaže in še vrsto drugih dobrot. Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Iskrene čestitke našim kuharjem!

Avtor |2020-09-22T08:42:47+00:0022/09/2020|Novice|Komentarji so izklopljeni za V paracentru Osek najboljši golaž skuhali člani DP Prekmurja in Prlekije

O avtorju: