Tradicionalno jesensko športno srečanje

//Tradicionalno jesensko športno srečanje

Tradicionalno jesensko športno srečanje

Avtor: Janja Buzeti

V torek, 8. oktobra smo na sedežu društva organizirali tradicionalno jesensko športno srečanje, ki so se ga udeležili naši člani ter člani DP jugozahodne Štajerske, DP Podravja in invalidi iz sosednje Hrvaške.

Po pozdravnem nagovoru predsednika društva in kratkih navodilih športnega referenta, so se udeleženci srečanja pomerili v lokostrelstvu, vrtnem kegljanju in pikadu, ločeni na spol. Najboljša lokostrelka je bila Jožica Zadravec (MS). Drugouvrščena je bila Marija Cigler (MS), na tretjem mestu pa Marta Janežič (MS). V moški konkurenci so prva tri mesta zasedali Venčeslav Bezjak (1. mesto), Jožef Franc (2. mesto) in Silvester Križanič (3. mesto). V pikadu sta se pomerili samo dve članici, kjer je prvo mesto pripadalo Mariji Cigler, drugo pa Marti Janežič. V moški konkurenci pa je največ točk dosegel Miroslav Breznik iz Čakovca, drugourvščeni je bil David Slaček (MB), tretjeuvrščeni pa Slavko Dunaj (MS). Pomerili so se še v Vrtnem kegljanju kjer so v ženski konkurenci slavile Marija Balažic, Marija Cigler in Jožica Zadravec. V moški konkurenci pa so slavili Ladislav Kepe, Ludvik Škraban in Slavko Dunaj.

Posebna kategorija tekmovalcev pa so bili spremljevalci, kjer je prvo mesto osvojila Darja Rajsar, drugo mesto Suzana Mustak (Čakovec) in tretje mesto Branko Barič.

Po tekmovanju je sledilo še prijetno druženje, za piko na i pa smo si privoščili tudi pečene kostanje. Na srečanju je bila prisotna še predstavnica podjetja Lentismed, ki je prisotnim predstavila najnovejše urinske katetre.

Avtor |2019-10-10T14:36:14+00:0010/10/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za Tradicionalno jesensko športno srečanje

O avtorju: