Srečanje predstavnikov športnih društev na sedežu Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije

//Srečanje predstavnikov športnih društev na sedežu Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije

Srečanje predstavnikov športnih društev na sedežu Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije

Avtor: Janja Buzeti

V ponedeljek, 25. septembra 2017, je na sedežu društva potekalo srečanje predstavnikov športnih društev. Naše društvo je zastopal predsednik Stanko Novak. Pridružili so se mu še podpredsednik Športne unije Slovenije gospod Patrik Peroša, direktor Športne zveze madžarske županije Zala gospod Kaman Ferenc, član Šahovske sekcije gospod Boris Kovač, predsednik Partizana Bakovci gospod Janko Rožman in podpredsednik Partizana Bakovci Branko Barič.

Osnovni namen srečanja je bil sodelovanje naših članov na različnih športnih prireditvah po Sloveniji ter obnovitev sodelovanja s člani invalidskih organizacij sosednje Madžarske. V ta namen je bilo dogovorjeno, da se bodo naši člani udeležili strokovne konference invalidnih oseb, na kateri bodo potekale tudi športne igre. Srečanje bo izvedeno 3. decembra na Madžarskem. Za izboljšanje sosedskih odnosov pa smo jih sami povabili tudi na Mednarodno športno-rekreacijsko srečanje, ki bo predvidoma v mesecu juniju prihodnje leto, na tradicionalni Avto moto Rally, ki je že nekaj let mednarodno obarvan ter na Hrovatinov memorial v atletiki, ki je na Zvezi paraplegikov Slovenije osrednji športni dogodek, na katerem se zberejo atleti iz različnih držav.

Avtor |2017-09-25T14:12:45+00:0025/09/2017|Novice|Komentarji so izklopljeni za Srečanje predstavnikov športnih društev na sedežu Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije

O avtorju: