S člani društva se poveselili na srečanju ob zaključku leta

//S člani društva se poveselili na srečanju ob zaključku leta

S člani društva se poveselili na srečanju ob zaključku leta

Avtor: Janja Buzeti

V petek, 13. decembra 2019 smo se s člani društva v velikem številu zbrali, da bi še zadnjič v tem letu proslavili še eno uspešno zaključeno leto.

Kot je že tradicionalno, smo srečanje obeležili v gostišču Mencigar na Krajni, kjer so naši pevci pripravili kratki kulturni program z božičnimi pesmimi, pod mentorstvom Matije Horvatom ter se do ušes nasmejali skeču, ki ga je pripravilo Kulturno društvo Simon Gregorčič iz Velike Nedelje. Zbrane je pozdravil predsednik društva Stanko Novak in se zahvalil vsem, ki so tako ali drugače prispevali svoj delček k uspehu. Ob koncu svojega nagovora je vsem skupaj zaželel še mirne božične praznike ter uspešno novo leto 2020.

Med nami pa je bil prisoten še en prav poseben gost. Mož, ki smo ga bili prav vsi veseli, saj nam vedno nariše nasmeh na obraz. Obiskal nas je Božiček in za vsakega prinesel čokoladno darilo. Srečanje se je nadaljevalo ob prijetnem kramljanju in druženju, ob spremljavi žive glasbe.

Na zaključnem srečanju je športni referent Franc Borovnjak podelil medalje najboljšim ribičem društvene lige. Prvo mesto je osvojil Slavko Dunaj. Drugouvrščeni je bil Silvester Križanič, na tretjem mestu pa je sezono 2019 zaključil Venčeslav Bezjak. Vsem dobitnikom medalj iskreno čestitamo.

Avtor |2019-12-16T09:10:16+00:0016/12/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za S člani društva se poveselili na srečanju ob zaključku leta

O avtorju: