Po napetem finalu končno dobili zmagovalca

//Po napetem finalu končno dobili zmagovalca

Po napetem finalu končno dobili zmagovalca

Avtor: Janja Buzeti

Minuli četrtek, 1. marca 2018 je na sedežu Društvu paraplegikov Prekmurja in Prlekije potekal medgeneracijski turnir v kartanju šnopsa. Kljub nizkim temperaturam zunaj, je bilo na društvu precej vroče, ko se je 16 tekmovalcev pomerilo v kartanju šnopsa.

Pred samim začetkom tekmovanja je zbrane pozdravil športni referent DPPP Franc Borovnjak. Sledilo je žrebanje parov in pričetek tekmovanja. Po osem urnem tekmovanju smo končno dobili zmagovalca. Zmagovalec letošnjega turnirja je bil Anton Simonič, ki je v izjemno napetem finalu z 2:1 premagal drugouvrščenega Franca Borovnjaka. Tretjeuvrščeni je bil Dušan Slana. Prvi trije najboljši tekmovalci so za nagrado prejeli medalje.

Poleg kartanja so se tekmovalci lahko pomerili tudi v šahu. Ljubitelji tekmovanj na črno-belih poljih, bodo na svoj račun prišli v prihodnje, ko bomo na društvu organizirali tudi meddruštveni turnir v šahu.

Avtor |2018-03-02T11:59:05+00:0002/03/2018|Novice|Komentarji so izklopljeni za Po napetem finalu končno dobili zmagovalca

O avtorju: