Osvojena zlata medalja na športnem srečanju v Prelogu

//Osvojena zlata medalja na športnem srečanju v Prelogu

Osvojena zlata medalja na športnem srečanju v Prelogu

Avtor: Janja Buzeti

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos s člani udeležili srečanja Jesen v Međimorju, ki ga je v Prelogu, organiziralo Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije. Letošnje srečanje, ki je potekalo v soboto, 29. septembra 2018, je bilo že 30. povrsti, udeležilo pa se ga je 15 društev iz Hrvaške, Slovenije ter Bosne in Hercegovine.

Pred začetkom športnega dela srečanja je zbrane pozdravila predsednica Društva gospa Miljenka Radović, mag. iur. in svečano otvorila srečanje.

Tekmovalci so se pomerili v treh športnih disciplinah, izbirali pa so lahko med kartanjem, pikadom, vrtnim kegljanjem, šahom in vožnjo z vozički. Naše društvo so zastopali Franc Borovnjak, Ernest Pucko, Alojz Velner, Andrej Gorza in Benjamin Krč. Tekmovali so v pikadu, vrtnem kegljanju in vožnji z vozički. V slednji disciplini so osvojili zlato medaljo, ki jo je osvojil Andrej Gorza.

Po končanem športnem delu srečanja je sledilo prijetno druženje v prostorih Sportsko – rekreacisjkega centra “DG-SPORT” Prelog.

Avtor |2018-10-02T08:22:39+00:0002/10/2018|Tradicionalna srečanja|Komentarji so izklopljeni za Osvojena zlata medalja na športnem srečanju v Prelogu

O avtorju: