S 4. krogom, ki ga je ob Rogozniškem ribniku 2, 24. junija 2024 pripravilo Društvo Podravja, so ribiči zaključili letošnjo tekmovalno sezono. Tekmovalo je 25 ribičev iz sedmih pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.

Rezultati četrtega kroga:

Naslov najboljše ekipe  v športnem ribolovu je prejela ekipa DP jugozahodne Štajerske. Na drugem mestu je bila ekipa DP Podravja, naša ekipa DP Prekmurja in Prlekije je osvojila tretje mesto.

V posamični konkurenci je zmagal Rudi Centrih iz DP jugozahodne Štajerske, naš član društva Venčeslav Bezjak je bil drugi, Zdravko Grilc iz DP Koroške pa je osvojil tretje mesto.

V sektorju A je tekmoval Leon Jurkovič, ki je osvojil 4. mesto. V sektorju C pa je je Venčeslav Bezjak zasedel odlično 1. mesto.

Rezultati ribolovne sezone 2023:

Z zadnjim kolom pa se je zaključila ribolovna sezona za leto 2024. Po zaključnem kolu so razglasili zmagovalce letošnje sezone. Prvo mesto je pripadalo Rudiju Centrih z DP jugozahodne Štajerske, drugo mesto je osvojil Zoran Štruclin  iz DP jugozahodne Štajerske,  Gašper Peček z DP Dolenjske, Bele krajine in Posavja je bil tretji. Ostali naši ribiči so zasedli naslednja mesta: Venčeslav Bezjak  4. mesto, Leon Jurkovič 13. mesto, Silvo Križanič 14. mesto in Vekoslav Dunaj 21. mesto.

Naslov prvaka ribiške lige ZPS je prejela ekipa DP jugozahodne Štajerske. Na drugem mestu je končala ekipa ribičev iz DP Podravja, na tretjem pa naša ekipa društva.

Vsem ribičem čestitamo za dober ulov!