Odličen začetek strelske sezone za naše strelce

//Odličen začetek strelske sezone za naše strelce

Odličen začetek strelske sezone za naše strelce

Avtor: Janja Buzeti

V soboto, 8. decembra 2018 je Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine v soorganizaciji Zveze paraplegikov Slovenije organiziralo 1. kolo lige ZPS v streljanju z zračnim orožjem. Tekmovanje je potekalo na strelišču Bukovec v Jakličevem domu. Udeležilo se ga je 22 strelcev in dve strelki iz šestih regijskih društev ZPS.

Med tekmovalci so bili tudi člani našega društva. Ekipo DP Prekmurja in Prlekije so sestavljali Franc Jožef, Jurkovič Leon in Baum Franc ter s 1.067 zadetimi krogi osvojili 1. mesto. Drugouvrščena je bila domača ekipa DP ljubljanske pokrajine s 1.001 zadetimi krogi in na tretjem mestu ekipa DP Istre in Krasa z 969 zadetimi krogi.

Naši člani so prednjačili tudi v posameznih konkurencah. V skupini SH1 je Franc Jožef osvojil 1. mesto. Borovnjak Franc je letošnjo sezono začel na 12. mestu. Prav tako so v skupini SH2 prva štiri mesta pripadala Pomurcem. Na prvem mestu je bil Jurkovič Leon, 2. mesto je osvojil Kepe Ladislav, 3. mesto Krč Benjamin in 4. mesto Baum Franc.

Ob koncu srečanja je zbrane nagovoril tudi župan občine Dobrepolje Igor Ahačevčič.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate.

Avtor |2018-12-10T18:32:30+00:0010/12/2018|Novice|Komentarji so izklopljeni za Odličen začetek strelske sezone za naše strelce

O avtorju: