S 4. krogom, ki ga je ob ribniku Marof, 27. junija 2023 pripravilo Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske, so ribiči zaključili letošnjo tekmovalno sezono. Tekmovalo je 26 ribičev iz sedmih pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.

Rezultati četrtega kroga:

Naslov najboljše ekipe  v športnem ribolovu je prejela  ekipa DP jugozahodne Štajerske. Na drugem mestu je bila naša ekipa DP Prekmurja in Prlekije,  tretjeuvrščena pa je bila ekipa DP Koroške.

V posamični konkurenci je zmagal naš član Venčeslav Bezjak, drugi je bil Anton Urbanc in tretji pa Zoran Štruclin, oba člana DP jugozahodne Štajerske.

V sektorju A  sta tekmovala Silvo Križanič, ki je tekmovanje zaključil na 2. mestu in Franc Borovnjak, ki je zasedel 6. mesto. V sektorju B je Venčeslav Bezjak zasedel 1. mesto , v sektorju C pa je tekmoval Leon Jurkovič, ki je osvojil 2. mesto.

Rezultati ribolovne sezone 2023:

Z zadnjim kolom pa se je zaključila ribolovna sezona za leto 2023. Po zaključnem kolu so razglasili zmagovalce letošnje sezone. Prvo mesto je pripadalo Rudiju Centrih z DP jugozahodne Štajerske, drugo mesto je osvojil Gašper Peček z DP Dolenjske, Bele krajine in Posavja, tretje pa naš član Silvo Križanič. Ostali naši ribiči so zasedli naslednja mesta: Venčeslav Bezjak  4. mesto, Leon Jurkovič 5. mesto, Franc Borovnjak 9. mesto in Vekoslav Dunaj 22. mesto.

Naslov prvaka ribiške lige ZPS je prejela naša ekipa ribičev. Na drugem mestu je končala ekipa ribičev iz DP Dolenjske, Bele krajine in Posavja, na tretjem pa ekipa DP jugozahodne Štajerske.

Vsem ribičem čestitamo za dober ulov!