V petek, 23. junija 2023 bi naj na atletskem stadionu Ravne na Koroškem  v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije potekal zaključni, 4. krog v ekipnem atletskem tekmovanju. Vendar je bilo tekmovanje zaradi hudega neurja odpovedano. Pripravilo bi ga naj Društvo paraplegikov Koroške. Zaradi spleta okoliščin so se za končne uvrstitve šteli rezultati prvih treh krogov.

Pokal za prvo mesto in prehodni pokal ekipnega tekmovanja v atletiki za sezono 2023 je osvojila DP jugozahodne Štajerske  I, pokal za drugo je prejela DP jugozahodne Štajerske II, tretja je bila DP Koroška. Četrto mesto je zasedla ekipa DP ljubljanske pokrajine, peto DP Podravja, šesta je postala naša ekipa društva, sedma ekipa DP severne Primorske in osma ekipa DP Gorenjske.

Prvi krog letošnje sezone je 29. maja na atletskem stadionu Ptuj pripravilo DP Podravja, drugi krog je 2. junija na atletskem stadionu Kladivar pripravilo DP jugozahodne Štajerske. Naše društvo pa je 9. junija na stadionu pri Osnovni šoli I pripravilo tretji krog.

Ob razglasitvi rezultatov je atletinje in atlete nagovoril vodja športa pri Zvezi paraplegikov Slovenije Gregor Gračner ter najboljšim trem ekipam podelil pokale.