Na društvu je potekalo mednarodno športno srečanje

//Na društvu je potekalo mednarodno športno srečanje

Na društvu je potekalo mednarodno športno srečanje

Avtor: Maša Balažič

Na sedežu društva smo  6. julija 2021 organizirali mednarodno športno srečanje, ki so se ga udeležili naši člani, člani DP Podravja in invalidi iz sosednje Hrvaške.

Po pozdravnem nagovoru predsednika društva Stanka Novak in kratkih navodilih športnega referenta Franca Borovnjaka, so se udeleženci srečanja pomerili v lokostrelstvu, vrtnem kegljanju in pikadu. Najboljša lokostrelka je bila Marija Kerec iz DP Podravja, drugouvrščena je bila naša članica Marija Balažic, na tretjem mestu pa Ljuba Vurušič iz Čakovca. V moški konkurenci so prva tri mesta zasedli naši člani društva, in sicer: Franc Jožef (1. mesto), Benjamin Krč (2. mesto) in Dušan Slana (3. mesto).

V pikadu, v ženskem delu tekmovanja,  je 1. mesto osvojila naša članica Marta Janežič, na drugem in tretjem mestu sta pristali članici društva iz Čakovca, Barnarda Čavlek in Ljuba Vurušič. V moški konkurenci je v metu pikade največ točk dosegel podpredsednik našega društva Andrej Gorza, drugourvščeni je bil prav tako naš član Dušan Slana, tretjeuvrščeni pa Franc Pinter iz DP Podravja.

Tekmovalci so se pomerili še v vrtnem kegljanju, kjer sta v ženski konkurenci slavili naši članici Anita Trebše (1.mesto) in Marija Balažic (2.mesto), Marija Kerec iz DP Podravja je zasedla 3. mesto. V moški konkurenci so prva tri mesta zasedli vsi naši člani; Franc Jožef 1. mesto, Tadej Horvat 2. mesto in Benjamin Krč 3. mesto.

Posebna kategorija tekmovalcev so bili tudi spremljevalci, kjer je prvo mesto osvojil Jakob Slana, drugo mesto Branko Barič in tretje mesto Darja Rajsar.

Po tekmovanju je sledilo še prijetno druženje in obljuba, da se drugo leto ponovno srečamo.

Avtor |2021-07-07T11:03:03+00:0007/07/2021|Novice|Komentarji so izklopljeni za Na društvu je potekalo mednarodno športno srečanje

O avtorju: