Medgeneracijsko srečanje članic Aktiva žena s članicami in člani Društva paraplegikov Podravja

//Medgeneracijsko srečanje članic Aktiva žena s članicami in člani Društva paraplegikov Podravja

Medgeneracijsko srečanje članic Aktiva žena s članicami in člani Društva paraplegikov Podravja

Avtor: Janja Buzeti

V četrtek, 25. aprila 2019 so članice Aktiva žena na sedežu društva gostile članice in člane Društva paraplegikov Podravja. Osnovni namen srečanja je bil medgeneracijsko druženje, v sklopu katerega so se vsi skupaj najprej odpravili na Grad na Goričkem, kjer so obiskali Doživljajski park Vulkanijo in se sredi neokrnjene narave podali v globino goričkega vulkana, ki je pred 3 milijoni let kot zadnji vulkan na območju današnje Slovenije, bruhal ogenj. Veliko zanimivega so spoznali o vulkanih in o geoloških značilnostih Zemlje.

Po vrnitvi na društvo smo jih pogostili s pravim prekmurskim bogračem. Članice Aktiva žena so jim predstavile svoje izdelke, še posebej izdelke iz voska, ki jih izdelujejo na vsakotedenskih srečanjih na društvu. Po ogledalu prvega učnega čebelnjaka na svetu, prilagojenega za delo z invalidi, pa so se odpravili še do Paviljona Expano, ki je zasnovan kot Pomurje v malem in kjer so prejeli nekaj informacij o značilnostih naše regije ter spoznali različne turistične znamenitosti Pomurja.

Avtor |2019-04-26T13:58:55+00:0026/04/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za Medgeneracijsko srečanje članic Aktiva žena s članicami in člani Društva paraplegikov Podravja

O avtorju: