Koncert z dobrodelno noto “Z glasbo za nasmeh”

//Koncert z dobrodelno noto “Z glasbo za nasmeh”

Koncert z dobrodelno noto “Z glasbo za nasmeh”

Avtor: Janja Buzeti

V sredo, 18. decembra 2019 smo s člani komornega pevskega zbora DPPP skupaj z Lions klubom Ljutomer priredili dobrodelni koncert, na katerem so se zbirala sredstva za dokončanje vrtnega prostora na našem društvu. Vrtni prostor ima za naše člane zelo pomembno vlogo, saj omogoča nemoteno izvajanje Posebnih socialnih programov, ki so zelo pomembni za psihično in fizično zdravje ljudi s poškodbo hrbtenjače.

Pester program se je odvijal v cerkvi Svetega Janeza Krstnika v Ljutomeru, kjer se je zbralo veliko število ljudi. Poleg našega komornega pevskega zbora, ki je nastopil pod mentorstvom Matije Horvata, so zaigrali še David Preložnik na orglah, Urška Taškov na harmoniki, Iva Taškov na klarinetu, Felicita Heric Taškov na flavti, Andi Sobočan na cimbalah, ter zapeli kvartet študentov, solisti Uroš Sagadin, Tihomir Babič in Igor Golob ter kvartet Opoj. Z glasbeno točko so se predstavili tudi dijaki GFML Ljutomer. Zbrane sta nagovorila tudi predsednik Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije gospod Stanko Novak in predsednica Lions Kluba Ljutomer gospa Vesna Laissani. Program je povezovala gospa Marja Dolamič, predsednica 3. cone 2. regije Lions Kluba Ljutomer. Na dobrodelnem koncertu se je zbralo 2.383 evrov.

V imenu Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije se iskreno zahvaljujemo gospe Marji Dolamič in gospodu Tihomirju Babiču za vso pomoč pri organizaciji koncerta. Iskrena hvala pa tudi vsem vam, ki ste prispevali svoj evro za dobrobit naših članov. Star pregovor pravi “Najvišje spleza tisti, ki pri plezanju pomaga drugim”.

Avtor |2019-12-20T13:51:12+00:0020/12/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za Koncert z dobrodelno noto “Z glasbo za nasmeh”

O avtorju: