David Slaček tudi letos najboljši biljardist na 10. jubilejnem turnirju ZPS

//David Slaček tudi letos najboljši biljardist na 10. jubilejnem turnirju ZPS

David Slaček tudi letos najboljši biljardist na 10. jubilejnem turnirju ZPS

Avtor: Janja Buzeti

Minuli četrtek, 14. februarja je v Planetu Tuš v Mariboru potekal 10. jubilejni turnir v biljardu Zveze paraplegikov Slovenije. Na turnirju je bil prisoten tudi predsednik Biljardne Zveze Slovenije Mitja Gradišnik, ki je pozdravil zbrane in jim pred začetkom zaželel veliko uspeha. Tekmovanje je organiziralo Društvo paraplegikov Podravja v soorganizaciji Zveze paraplegikov Slovenije.

Sodelovalo je 15 tekmovalcev iz petih regijskih društev ZPS, ki so tekmovali v štirih skupinah. Iz vsake skupine sta se v naslednji krog uvrstila po dva najboljša tekmovalca. Tekmovanja so se udeležili tudi naši člani, med katerimi je v naslednji krog nepredoval le Bojan Ciman. Tekmovali so še Franc Baum, Andrej Gorza in Franc Borovnjak.

Na letošnjem jubilejnem turnirju je ponovno prvo mesto pripadalo domačinu Davidu Slačku, ki je v finalu premagal Roberta Krčka, prav tako iz DP Podravja.

Medalje in prehodni pokal je podelil vodja športa na ZPS Gregor Gračner, za nemoten potek tekmovanja pa je skrbel naš najboljši biljardist Matej Brajkovič.

Avtor |2019-02-20T14:32:43+00:0020/02/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za David Slaček tudi letos najboljši biljardist na 10. jubilejnem turnirju ZPS

O avtorju: