Članice in člani DPPP gostovali na tradicionalnem srečanju Jeseni v Međimorju

//Članice in člani DPPP gostovali na tradicionalnem srečanju Jeseni v Međimorju

Članice in člani DPPP gostovali na tradicionalnem srečanju Jeseni v Međimorju

Avtor: Janja Buzeti

Leto je naokrog, poletje se je poslovilo in prišla je jesen, ki nas je že dodobra ovila v svoje barve in topla oblačila. Z njo pa je prišlo tudi srečanje invalidnih oseb pod imenom Jesen v Međimorju, ki ga organizira Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske Županije. Tako kot vsako leto, smo se tudi letos z veseljem odzvali povabilu in se odpravili na obisk k sosedom iz Preloga.

Tradicionalno 29. srečanje invalidnih oseb Jesen v Međimorju sta s svojim nagovorom slavnostno otvorila predsednica domačega društva gospa Miljenka Radović, mag. iur. in gospod Zoran Vidović, predstavnik mesta Čakovec. Prav tako so zbrane pozdravili še gospod Dražen Srpak, predstavnik Zveze društev oseb s cerebralno in otroško paralizo, gospod Slavko Kuzmić, član Upravnega odbora HSUCDP in predsednik Društva  invalidov Koprivničko – križevačke županije. S slavnostno otvoritvijo se je pričel tudi osrednji, športni del srečanja, kjer so se tekmovalci pomerili v kartanju, pikadu, vrtnem kegljanju, šahu ter v hitrostni vožnji z vozički. Po končanem športnem tekmovanju so za vse tekmovalce pripravili majhno pogostitev ter razglasili zmagovalce in jim podelili medalje.

Ekipa DPPP je sodelovala pri pikadu, vrtnem kegljanju in hitrostni vožnji z vozičkom. V vrtnem kegljanju je osvojila 2. mesto, za kar je prejela tudi srebrno medaljo. V posamezni konkurenci pa sta v hitrostni vožnji z vozičkom bila zelo uspešna Andrej Gorza in Franc Borovnjak, ki sta osvojila prvo in tretje mesto.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dosežene rezultate, Društvu osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije pa se iskreno zahvaljujemo za povabilo na omenjeni dogodek.

Avtor |2017-10-03T08:32:39+00:0002/10/2017|Novice|Komentarji so izklopljeni za Članice in člani DPPP gostovali na tradicionalnem srečanju Jeseni v Međimorju

O avtorju: