Članice Aktiva žena DPPP nadgradile svoje ustvarjalno znanje z novo tehniko

//Članice Aktiva žena DPPP nadgradile svoje ustvarjalno znanje z novo tehniko

Članice Aktiva žena DPPP nadgradile svoje ustvarjalno znanje z novo tehniko

Avtor: Janja Buzeti

V sredo, 20. septembra 2017, so se članice Aktiva žena že navsezgodaj odpravile v Slovenske Konjice, kjer so obiskale članice društva Vizija.  Sodelovanje obeh društev je tako rekoč že stalnica, saj druženje poteka vsako leto. Enkrat na našem društvu, spet drugič na društvu članic Vizija.

Letos so se, kot že rečeno, naše članice odpravile na obisk k njim. Po srčni dobrodošlici, ki so jo pripravile članice društva Vizija, vključno z njihovo predsednico gospo Julijano Kralj in po okrepčilu s kavo in čajem, so pričele z delavnicami slikanja na svilo. Uporabile so tehniko s soljo, pri kateri so sol potresle po mokri barvi. Ker sol vleče nase barvo, so nastali posebni učinki in čudoviti izdelki. Gostiteljice so za naše članice pripravile tudi majhno pogostitev. Veselje ob druženju in pridobivanje novih  izkušenj je vodilo članic obeh društev, da se naslednje leto ponovno snidejo.

Tehniko slikanja na svilo s soljo bodo članice Aktiva žena izvajale tudi na vsakotedenskih delavnicah na društvu. Vsi skupaj se že veselimo nastajanja novih izdelkov izpod rok naših pridnih članic.

Avtor |2017-09-21T13:50:08+00:0021/09/2017|Novice|Komentarji so izklopljeni za Članice Aktiva žena DPPP nadgradile svoje ustvarjalno znanje z novo tehniko

O avtorju: