20. festival športne rekreacije v Prelogu

//20. festival športne rekreacije v Prelogu

20. festival športne rekreacije v Prelogu

Avtor: Janja Buzeti

V soboto, 1. junija 2019 so se naši člani odpravili v Prelog na Hrvaško, kjer je potekal 20. festival sportske rekreacije osoba s invaliditetom, ki ga je organiziralo Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

Srečanje sta s svojimi nagovori otvorila župan Preloga gospod Ljubomir Kolarek in župan Nedelišča gospod Darko Dania. Na srečanju so se udeleženci pomerili v kartanju, vrtnem kegljanju, metanju obročev, metanju žogice v koš, šahu, namiznem tenisu in vožnji z vozički. Ekipa, ki je prejela največ točk, je prejela pokal, najboljši tekmovalci v posameznih disciplinah pa medalje. Naša ekipa, ki so jo sestavljali Marija Balažic, Nadica Tkalec, Franc Borovnjak, Dušan Slana in Branko Barič je osvojila eno zlato medaljo, in sicer v metanju žogice v koš ter srebrno medaljo v vožnji z vozičkom. Nagrade je podeljevala predsednica domačega društva gospa Miljenka Radović, mag. iur.

Avtor |2019-06-03T15:16:19+00:0003/06/2019|Novice|Komentarji so izklopljeni za 20. festival športne rekreacije v Prelogu

O avtorju: